Bemutatkozás

Van egy emlékem kisgyermekkoromból...

... ahogy térdelek a gyerekszobámban, az ablakon beszűrődő napfényben fürödve, és imákat mormolok a természet teremtő erőihez..

Bár a családom spirituálisan neutrális, így nem kaptam ilyen téren semmilyen iránymutatást, egészen kistini koromig ezek a rituálék, imák, hálaadások olyan természetességgel voltak jelen az életemben, mint a lélegzés. 


Aztán - mint szerintem minden spirituálisan érzékeny tinilányt, aki...

...a Bűbájos Boszorkákon szocializálódott - elkezdett foglalkoztatni az ezotéria és az okkultizmus. Nem tettem semmi mást, mint eddig, csak már innen-onnan összeolvasott információk alapján tudtam, hogy ezt nem én találtam ki. A dogmák tartására, és a szabályok elfogadására mindig kritikus szemmel néztem, így nem kerestem közösséget ebben a témában, sőt, ahogy az intuícióim számomra előnytelen eseményekkel kapcsolatban is szinte kivétel nélkül igaznak bizonyultak, kezdett ez az életforma egyre terhesebb lenni, és szépen lassan lezártam magamban minden ezirányú nyitottságomat. Helyette minden lehetséges eszközzel büntetni kezdtem magam, kifejezetten a női létem méltatlansága és mocskossága miatt. Szinte teljesen megszakítottam a mély és személyes kapcsolódásomat a természettel, szenvedtem a menstruációmtól, és a szexualitásom lényegi megélése lehetetlen volt.


Sok-sok év telt el azóta, lett három gyönyörű gyerkőcöm...

...és az ő megszülésükkel kapcsolatos feldolgozómunkán keresztül találkoztam az önismereti módszerekkel. Kezdésnek a rögös utat választottam, egyedül akartam megoldani a problémáimat, feldolgozni a traumáimat. Részben macsóságból, részben a szexuális jellegű nehéz-élményeim által generált szégyenérzet miatt. Aztán egy fantasztikus terapeuta segítségével végre előre tudtam lépni, és a közös folyamatunk lezárásához közeledve megnyílt előttem az önismeretnek egy addig számomra nem látható ága: elkezdtem családállításra járni, transztáncolni, dobolni és énekelni. Aztán ezekkel az új élményekkel töltekezve az érdeklődési köröm is kezdett változni: elvégeztem a gyermekágyas segítő képzést Mesőnél, majd elkezdtem női kör vezetői képzésre járni hozzá, ahol egy nappalinyi szupernővel tanulhattam közel két éven keresztül.


Nagyot fordult velem a Világ 2021. februárjában..

...amikor Budai Gergő tanítványa lettem, és az energiák világán túl tömény koncentrációban kezdtem el megéléseket kapni a valódi spiritualitásról, ezzel helyemre kerültem az önismereti utam ösvényén. Legalábbis jelen pillanatban úgy gondolom, hogy ez az igazam :)

Hiszek abban, hogy a női lét egyik legmeghatározóbb dimenziókapuja a gyermekáldás, és még évekkel ezelőtt teljesen magával ragadott a szülésre bocsátó ünnepek világa. Miután résztvevőként többször is szerencsém volt belelátni blessingway ceremóniák szervezésébe, 2022. tavaszán elvégeztem Tina ezirányú képzését, én is szertartásvezető lettem.

Útközben coach képzést is végeztem, megismerkedtem ennek a szakmának a technikájával, és dolgozom azon, hogy ennek a rendszernek a kereteit kitöltsem a belőlem fakadó egyedi energiákkal, és a saját tapasztalataimat felhasználva kísérhessem a hozzám fordulókat.


Mindezen képzéseken, workshopokon túl az a megélésem...

  ...hogy az anyaságom mellett a legfontosabb önismereti utazást a párkapcsolatom hordozza: elvált nőként, kicsi gyerekekkel újra kapcsolatban élni, szükségleteket szinkronizálni mindenképp munkás; mindezt úgy tenni, hogy a pár mindkét tagja spirituális önismereti úton jár, hatványozottan munkás :) Hálás vagyok, hogy ezt az utat egy igazi, szerető, nehezekbe beleálló, férfi energiáit használni tudó társ mellett járhatom.


Célom a hivatásomban...

...a tükörtartás más embereknek, és a változásokon keresztülmenők segítése, megtartása. Szeretnék részt vállalni annak a támogatásában, hogy minél több nő tudja megélni a saját nőiességét, tudjon kapcsolódni természetes ciklusaihoz, és tudjon beeresztődni az életszakaszai sajátosságaiba. Szeretnék egy olyan közösséget, olyan biztonságos teret létrehozni, ahol még a legsebezhetőbb én-részek megmutatása is puha megtartásra találhatnak. Szégyenérzet, tabusítás, lefojtások nélkül. Mert mindenki megérdemli, hogy otthonra találjon önmagában.


Dolgozzunk együtt!