Önismereti fotózás

Szabadon Nő

A Szabadon Nő fotózást azoknak a nőknek alkottam meg, akik szeretnék, hogy olyan fotók készüljenek róluk, amelyeken valóban ők vannak. Jelen. Önmaguk teljes valójában. Kapcsolódva a természettel, és a saját természetes belső világukkal. Sokan azért jönnek hozzám, hogy a fizikai meztelenségüket örökítsem meg, de ez nem feltétele a részvételnek. A lényeg, hogy úgy éld meg a szabadságodat, ahogy épp most tudod. Itt vagyok, segítek repülni. 

Ezeken a találkozókon a fotózás csak egy része a kapcsolódásunknak - a igényeid és szükségleteid alapján lehetőség van meditációra, szomatikus oldó technikák alkalmazására, intuitív kártyavetésre, táltosdobbal kísért éneklésre, tűzrakásra, egyéni ceremóniára.  A valós pillanatokat keresem, pózok és pontos instrukciók nélkül. Ha úgy érzem, hogy téged támogat, akkor arra vezetem a figyelmedet, hogy milyen érzést mutass meg a testeddel, a mozdulataiddal. Hiszek abban, hogy egy megtartó, biztonságos térben érzékeny kapcsolódás jöhet létre köztem és a fotózásra érkezők között. Ez lehetővé teszi a tiszta kommunikációt, és az önszeretetbe eresztődést. Fontosnak tartom, hogy időt adjunk a kibontakozásra, és ne siettessünk semmit - nem az a motivál, hogy minél több fotót készítsek, hanem hogy a képeimmel megmutassalak Téged.

A találkozónk célja, hogy feltöltődve indulj haza, és később visszanézve a rólad készült fotókat újra és újra tudj kapcsolódni ennek az érzésével. 


A fotózásra jelentkezés menete: előzetes foglalás után beszélgetünk körülbelül 30 percet Google Meets-en. Ha mindketten azt érezzük, hogy tudunk együtt dolgozni, akkor megbeszéljük a fotózás időpontját és helyszínét. Ezen a napon körülbelül 3 órát töltünk együtt a természetben, rád hangolódva támogatlak, hogy a lehető legmélyebben tudj kapcsolódni önmagaddal, és fesztelenül jelenj meg a kamera előtt. A legjobban sikerült fotókat 30 napon belül, online kapod meg finoman retusálva, nagy felbontásban. Jelentkezni itt tudsz:


Fotós hitvallásom

Magamat inkább tartom fotóművésznek, mint szolgáltatónak - célom, hogy a képeim ne csak önmagukért legyenek szépek, hanem valamilyen érzést keltsenek abban, aki nézi őket.