Női körök

Biztonságos térben felszabadultan önmagad lehetsz

Sokrétű tematikával foglalkozó nyitott női köreimben és workshopjaimban, valamint zárt csoportos folyamataimban a közös metszőpont, hogy szeretnék olyan teret alkotni, ahol biztonságban haladhatnak a nők az önismereti útjukon. Gyakran foglalkozunk az árnyékrészeinkkel, szégyennel, veszteséggel; és az intenzív, olykor testileg is izzasztó szomatikus folyamatokat pihenéssel, relaxáló légzéstechnikákkal és meditációval kerekítem le. 

Főbb tematikák: határszabás, kapcsolódás a női ciklus szupererejével, a düh és a harag agressziómentes megélése, hangfelszabadítás, farkasüvöltés, női energiáink tisztítása, a boszorkányseb gyógyítása, ismerkedés az Életkör 13 női archetípusával, bizalomadás nőtársainknak, kapcsolódás az ősi elemekkel, Földanya előtti tiszteletadás, erőállat keresés, szexuális energiáink felszabadítása.
Aktuális női körök

AmaZone - Női erőműhely

A Maori Haka elemeivel is dolgozva kapcsolódunk a dühünkkel és a nőiségünket érintő sérelmeinkkel. Ezeken az alkalmakon filter nélkül kiengedheted a gőzt, üvölthetsz, csapkodhatsz, grimaszolhatsz, kiöltheted a nyelved. Máshoz nem hasonlítható felszabadító erővel bír, amikor megérzed ezeket az intenzív energiákat áramolni a testedben, és a társaid támogatásával a holtponton átbillenve mindent kiadhatsz magadból.

Ezt a női kört a párommal, Budai-Tóth Bence férfikör vezetővel és önismereti útitárssal együtt kísérjük. 


Hangok a mélyből

Intuitív, szabad hangadás köré épülő nyitott női kör, amelyet Labus Lilivel együtt kísérünk. Célunk, hogy a testedet használva - kiemelt figyelemmel a hangodra - megtaláld a benned lévő természeti őserőt. Nincsenek megkötések, vagy elvárások, nincs szükség semmiféle előképzettségre, csak a nyitottságodra. Gyere, ahogy vagy! 

Részletekért kövesd a Hangok a mélyből Facebook és Instagram oldalát!Csoportos Szabadon Nő fotózás 

Kapcsolódva egymással és a természettel, finom gyakorlatokkal és visszafogott instrukciókkal örökítem meg a női test sokszínű szépségét. Ezeken az alkalmakon megélheted a teljes kitárulkozást, és ruháidat levetve teljesen lemeztelenedhetsz.

Ha szeretnél részt venni csoportos Szabadon Nő fotózáson, kövesd az Instagram oldalamat, ahol időről-időre felhívásokat teszek ki a következő alkalmakra.

Dolgozzunk együtt!