Egyéni folyamatok

Elkísérlek a Szabad Nőhöz vezető utadon

Nőként eltávolodva a természetes folyamatainktól, és a folytonos megújulásunkat biztosító ciklusainktól a kelleténél sokkal nagyobb terhet cipelünk magunkon. Hiszek abban, hogy minden nő képes visszatalálni a a teste valódi ritmusához, és erre alapozva egyensúlyt teremteni az életében. 

Az általam kísért egyéni folyamatok vegyítik a holisztikus coaching technikákat a szomatikus önismereti módszerekkel, az energiarendszer harmonizálásával, és az intuitív táltos gyakorlatokkal. Ezek olyan önsegítő technikák, amelyek segítségével közelebb kerülhetsz a belső stabilitásodhoz, és ezen keresztül az önbizalommal teltebb önmagadhoz. Abban tudok társad lenni az utadon, hogy találkozz a benned szunnyadó őserővel, és ezzel a belső erővel tudj haladni egy szabadabb és boldogabb élet felé.

Kísérek 2, 3, és 9 hónapos célorientált folyamatokat, és van lehetőség alkalmi önsegítő beszélgetésre is jelentkezni.

Elsősorban nőket kísérek, az ő folyamataikban vagyok jelen segítőként. Azonban hiszek abban, hogy a helyén való, áramló női minőség jelenléte gyógyító tud lenni a férfiak számára is. Ha úgy érzed, hogy az általam képviselt értékek tudnak téged a legjobban támogatni, keress fel bátran!

Dolgozzunk együtt!