Blessingway

Ez a ceremónia az egyik legjelentősebb női beavatásra készíti fel a nőket: a gyermekáldásra, édesanyává válásra. Ez az ünnep az édesanya kényeztetéséről, bátorításáról szól; egy olyan emelő esemény, amelyhez akár vajúdás közben is visszanyúlhat emlékeiben. Szívet melengető látni, ahogy az összegyűlt nőkből egy megtartó kör jön létre, és ahogy ebben a puha, szeretetteljes női körben kinyílik, és kivirul a kisbabáját szíve alatt hordozó nő.

Tartok csoportos szülésre bocsátó ünnepet, ami egy várandósoknak tartott női kör, blessingway ceremónia elemekkel összekötve. Ezeken az eseményeken más várandós nőkkel együtt ünnepelheted az anyává válásodat.

Ha pedig szeretnéd, hogy az ünnep csak rólad szóljon, és a barátnőid, nőrokonaid koszorújában tartanád meg ezt az eseményt, akkor felkérhetsz arra, hogy szervezzek egy szülést áldó ceremóniát csak Neked.

Privát blessingway ceremóniát ideálisan a 36-38. héten ülünk, a csoportos eseményekre pedig a várandósságuk bármely szakaszában járó édesanyákat várok szeretettel.

Dolgozzunk együtt!